2011. június 27., hétfő

Paprikás málnakrém csokoládéval

Nincs mit tenni, muszáj még egy bőrt lehúzni a paprikás málnakrémről, ami elébb a konfitált kacsa kísérője volt. A kacsa ugyanis elfogyott mellőle. Ahogy jeleztem a korábbi bejegyzésben, a paprika és a málna párosával eddig desszertekben találkoztam, a maradék krémet ezért vacsora utáni édességként kínáltam a családnak, úgy, hogy szinte semmi dolog nem volt vele, hiszen a mű érdemi része már korábban elkészült. Étcsokoládét reszeltem a kupicába töltött krém alá és fölé, ahogy mondani szokás: gazdagon. A krém a csokoládéval kiegészülve csodálatos desszertté avanzsált. (Végre egy desszert, amelyben nem a cukron van a hangsúly.)

Babérok learatva. A gép forog, az alkotó pihen.


1 megjegyzés:

Creative Commons Licenc
A bejegyzésekben szereplő valamennyi fotó szerzői jogi védelem alatt áll és a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.