Levesek:
Currys sütőtökleves
Fejtett bableves
Gerslileves
Minestrone
Fokhagymaleves
Körtés sütőtökleves
Őszibarack leves
Pöszméte (egres) leves
Tárkonyos sertésraguleves
Húsleves
Sertéshúsleves kínai beütéssel
Csicsókakrémleves
Gulyásleves
Zöldségkrémleves
Fehérbab krémleves
Parmezános kukoricaleves
Ír gulyás (irish stew)
Fügés brokkolikrém
Főételek:
Tart
Lencsesaláta gerslivel
Sütőtökös lencsefőzelék
Finomfőzelék
Harcsapaprikás túrós csuszával
Sütőtökös-brokkolis csirke-curry
Lisztbe forgatott lazac gerslivel
Spárgás polen(cot)ta
Harcsapaprikás mint borfalat
Céklás gravadlax
Szalonnás-hagymás gnocchi
Aludttejben pácolt csirkecombok
Csevapcsicsa
Tagliatelle al finocchio e fagiolino (édesköménnyel és zöldbabbal)
Sült kecskecomb főtt-sült répával
Rizses és tojásos lecsó kicsit másképp
Paprikás krumpli
Konfitált kacsacomb paprikás málnakrémmel és zöld ceruzababbal
Tengeri hal sütve (Horvátország)
Tejszines-vargányás rizottoval töltött patisszon
Patisszon ratatouille
Édességek:
Kenyér, stb.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése